Articole funerare

Firma noastra, prin intermediul celor doua magazine din Targoviste, judetul Dambovita va ofera servicii funerare pentru toate buzunarele, din care enumeram: sicrie de lux dar si economice, urne, aranjamente florale, coroane, jerbe, transport funerar in tara , repatrieri funerare, repatrieri decedati, accesorii mortuare, cruci de marmura si granit, monumente funerare, pietre funerare, loc de veci, consultanta pentru obtinerea actelor necesare.

 • Sicrie

  Va oferim sicrie din lemn din diverse esente, culori, cu preturi speciale pentru locuitorii din Targoviste . Va oferim diferite modele, diferite preturi, pentru fiecare buzunar.

  Detalii

 • Transport funerar

  Mirific Funerare va pune la dispozitie servicii funerare complete, incluzand transportul gratuit al sicriului gol in Targoviste si contra cost, transportul in timpul inmormantarii.

  Detalii

 • Servicii funerare

  Mirific Funerare va pune la dispozitie servicii funerare complete incluzand transport, imbalsamare, manipulare decedat etc.

  Detalii

 • Jerbe si coroane

  Dispunem de o gama larga de jerbe si coroane necesare inmormantarii, cu flori naturale dar si artificiale, toate facute conform comenzii dumenavoastra.

  Detalii

 • Cruci de marmura si granit

  Cruci marmura , cruci granit la comanda dupa model, poza sau schita executate la dimensiuni libere in functie de cerintele clientului


  Detalii

 • Mici articole funerare

  Va oferim o gama variata de produse pentru inmormantare si pentru parastase . Pentru a va oferi o gama larga de produse funerare specifice inmormantarii, astfel : candele, lampadare, fotoceramica, lumanari

Va consiliem in tot ceea ce cuprinde o inmormantare conform specificului zonei noastre.

Articole funerare